Kéz és lábápolás, manikűr, pedikűr

 Briella Szépségszalon - Molnár Szilvia - Kéz- és lábápoló

Molnár Szilvia

Kéz- és lábápoló
+36 70 319 7719

Üdvözlöm! Molnár Szilvia vagyok.
Több mint 10 éves szakmai gyakorlatom van a kéz- és lábápolás szakterületén, mégis nagy figyelmet fordítok a rendszeres szakmai fejlődésemre. Folyamatosan követem a pedikűrős és manikűrös szakma innovációit és a legújabb trendeket. A legkorszerűbb, - de már bizonyítottan tartós - technikai megoldásokkal és professzionális anyagokkal dolgozom.


Szolgáltatásaim:Briella Szépségszalon - Pedikűr manikűr szalon

Pedikűr és manikűr a XII. kerület Tartsay Vilmos utcában


Szolgáltatásaimról bővebben:

Manikűr

Áztatással kezdődik a manikűr, habár ez már kiváltható körömbőroldó folyadékkal, természetesen a vendég igényei szerint. Következő lépés a bőr feltolása és lekaparása a körömről majd a bőr kivágása kérésre. Utolsó folyamat a köröm levágása, reszelés, formázása, polírozása, lakkozás, olajozás és díszítés, ahogyan a vendég kéri.

Japán manikűr

Hagyományos manikűrrel indul, majd kicsit felbolyhozva a köröm felületét bedolgozzuk a méhviaszt és felpolírozzuk. Kérés szerint olajozuk vagy lakkozuk a körmöt. Ez egy természetes erősítése a körömnek azzal hogy méhviaszt dolgozunk a körömrostokba, valamint szép fénye marad. Teljesen naturális eljárás és nem károsítja a körmöt.

Pedikűr

A láb áztatásával kezdődik, kellemes illóolajos melegvízben. Aztán a bőrkeményedések leszedése, tyúkszemek, benőtt körmök kiszedése szikével, problémák megoldása , valamint a köröm vágása és formázása .
A végső folyamat a masszírozás hogy a vendég teljes el tudjon lazulni és jól érezze magát, valamint a vendég kérésére lakkozás, díszítés .

Műköröm

A vendég igénye szerint:


Manikűr, pedikűr a Briella Szalonban. Telefon: 224 0124

Manikűr a Briella Szépségszalonban

Szeretettel várom! Molnár Szilvia.
Kozmetika: +36 30 975 2491

Kéz- és lábápolás: +36 70 319 7719

Bp. XII. kerület, Tartsay Vilmos u. 28.
Szalonunk a Google térképen →


TOP